Monday, December 28, 2015

Най-големия онлайн магазин за парфюми смени дизайна си











 кликни за цял размер



Пазаруването на парфюми вече ще бъде с една идея по-лесно и приятно! Това обещава новият дизайн на Parfium.bg. Лидерът в продажбата на мъжка и женска козметика вече е с променен външен вид и няколко нови функционалности, които ще превърнат онлайн пазаруването в детска игра. Сайтът е запазил своят идентичен външен вид от 2009 година – ненатрапващ основен лилав цвят, стилно лого и максимално улеснен дизайн, който ще ви помогне да откриете бързо и лесно това, което търсите! За цените няма какво да говорим. Те са непроменени – най-добрите на българския пазар!

Мобилна версия


Това е най-голямата промяна във външният вид на Parfium.bg. Онлайн магазинът вече разполага със собствена мобилна версия, която го превръща в удобен и лесен за използване от таблети и смартфони. Той се показва в стегнат и изчистен вид на всяко мобилно устройство. Не само това. Въпреки огромната си база данни от продукти, се зарежда изключително бързо при Wi-Fi или мобилен интернет. Иновативният му мобилен дизайн ще ви позволи да сърфирате в него, без абсолютно никакви затруднения и да правите поръчки.

Вход чрез Фейсбук


Ако срещате затруднения с регистрацията може да използвате профилът си в социалната мрежа Фейсбук, за да влезете в системата на Parfium.bg. Единствено трябва да дадете достъп до личните ви данни на приложението, което ще се отвори. Тук е моментът да отбележим, че все още може да пазарувате без регистрация.

Нов изглед на продуктите


Продуктите са представени по един сравнително нов начин. Всеки един от тях разполага с няколко детайлни снимки. Запазена е възможността за оценка от други потребители, която ще ви подскаже за неговото качество. Също така в описанието може да научите полезна информация за всеки един продукт – от какви съставки е направен; за какви събития е подходящ и т.н. Може да закупите продукт от каталога на Parfium.bg с един клик на мишката! Просто въвеждате телефонът си и ако сте от София парфюмът ще бъде при вас до 90 минути, чрез услугата „експресна доставка”.

Възможност за детайлно търсене


При положение, че нямате фаворизирана марка парфюм и тепърва обмисляте какъв аромат да си вземете, ще бъдете значително улеснени от възможността за детайлно търсене, която е интегрирана в новият сайт на Parfium.bg. Може да сортирате продуктите по цена, пол, популярност, марка и ред други критерии, които малко или много ще улеснят избора ви!

Промяна в категориите


Направена е известна промяна в категориите. В предишният дизайн те бяха на три категории и няколко подкатегории. Сега са създадени 4 основни категории, които са подразделени на десетки други, чиято логична взаимовръзка ще ви улесни в търсенето.
Възможност за абониране
В долният ляв ъгъл на сайта е разположена поле „Получавай Промо Кодове за отстъпки със седмичния ни бюлетин на твоя е-mail”. Щом въведете имейл адресът ви в него, ще се абонирате за всичко ново, което се случва в сайта. Ще получавате ежеседмично информация за оферти, промоции, нови продукти, ИНДИВИДУАЛНИ промо кодове и ред други интересни неща. Така че, ви препоръчваме да се абонирате за бюлетина на Parfium.bg, за да не изпуснете най-изгодните промоции и нови продукти!

Блог


Новият блог на Parfium.bg ще ви предложи много интересна информация относно парфюмите, която вероятно не знаете и полезни съвети за тяхното закупуване.

и самия сайт можете да намерите на адрес : https://parfium.bg

No comments:

Post a Comment