Wednesday, November 14, 2012

Парфюми тестери

Всеки човек който желае да си купи скъп парфюм, но не е сигурен какъв точно трябва да бъде той и кой най-много му подхожда, може да се възползва от това да използва преди това тестер на желаният парфюм. Всички сме на ясно, че оригиналните, маркови парфюми са доста скъпи и не е нужно да купуваме такъв аромат който не сме сигурни, дали ще ни пасне, това вече спокойно може да бъде избегнато, но преди да се възползваме от безплатните проби трябва да сме на ясно какво всъщност представлява той.
Мненията по въпроса със същността на тестерите са доста противоречиви, едни казват, че той е като парфюма, но с доста по-ниско качество, а други тъкмо обратното. Точно за това трябва да кажем, че истината е някъде по средата, всъщност те са най-обикновена разфасовка на даден парфюм и нищо повече. Те са самите парфюми и се предоставят с целта клиентите да могат да се запознаят с аромата който искат да закупят.
Интересно е да знаем, че по-големите парфюмни компании правят тестери, които ние познаваме като мостри и в ги подаряват на хората, като по този начин представят новите аромати и така да се каже „зарибяват” клиентите си. Тези мостри са различни по големина и в различни флакони, но ние винаги сме на ясно, че те могат да ни покажат какво всъщност представлява даденият аромат. Мострите на родният пазар са ни познати като много малки флакончета или като по-големи разфасовки в магазините които са в картонени кутии с надпис тестер на няколко езика. Определено мострите много се различават по вид от парфюмите, обикновено те са много семпли и не са в лъскави и оригинални опаковки, но както всяко правило така и това си има изключения. Голяма част от титаните в парфюмната индустрия произвеждат и доста по-качествени и скъпи тестери на най-скъпите си аромати, както за мъжете, така и за жените. Разликата в цената на парфюма и тестера е, че опаковката на тестера не е утвърдена, а само пробна, но качествата на аромата са си същите. Ползата от този продукт е много голяма и той е направен специално за улеснение клиентите и така, че всеки да може да усети уханието на даден аромат върху себе си, да може да разбере дали той му пасва и дали се нуждае точно от този енергиен стимул.
Много важно е да изберете правилният аромат, този който ви кара да се чувствате добре, а това може да стане много по-лесно с помощта на този уникален продукт.

No comments:

Post a Comment