Wednesday, November 14, 2012

Унисекс парфюми

Ние, хората сме пленени от света на ароматите, но за да ги разграничаваме сме ги разделили в категории, като трите основни са, мъжки, дамски и уни секс парфюми. Това е така защото предпочитанията на силният и нежният пол са различни, но третата категория е тази в която предпочитанията се преплитат.
Унисекс парфюми
Определено можем да кажем, че има много и най-различни видове парфюми, като според ароматите се разделят на шест категории, цветни, плодови, ориенталски, дървесни, шипрови и фрактални, а направата на деден парфюм става посредством умелото им съчетаване. В основните две категории – мъжки и дамски, съчетаването на извлечените екстракти е по-специфично, за да може да се получи по-тежък или по-лек аромат, но третата –уни секс, направата е много по-сложна, там изборът трябва да е много прецизен и такъв, че да пасне и на двата пола.
Всяка една личност си има предпочитания към ароматите и това се отнася както за мъжете, така и за жените. Има жени които предпочитат по-леките и ефирни аромати, но има и такива които си падат по по-сладникавите или по по-тежките и мъжествени нотки, същото се наблюдава и при мъжете и точно поради тази причина в последствие се е появила и третата основна група парфюми. Тя така да се каже е нещо средно, аромат който може да задоволи всички претенции и изисквания.
Любопитно е да знаем, че от под категориите има много видове уни секс парфюми създадени от билки, мъхести папрати и лавандула, които са най-предпочитани от хора с изтънчен стил. Е, все пак най-интересното което знаем, че какъвто и да е даден парфюм, той ще е съставен от основните шест групи и може да допада на хората малко или повече. Факт е, че парфюмите са много специфични от към изработка, аромат и редица други неща, знаем, че те са много по-тежки аромати. Универсалните парфюми не са нито толкова агресивни, нито толкова леки и ефирни, те са нещо средно и могат да се използват при различни поводи, прилягат за различни случай, както и при ежедневна употреба. Уникалното е, че точно тези аромати носят в себе си един много силен чар и настроение, те ни карат да се чувстваме добре и да сме чувствени, дръзки, сексапилни и силни в същото време. Доказан факт при унисекс парфюмите е, че ако са съчетани правилно и в точните пропорции образуват един неповторим и уникален аромат, който може без проблем да покори сърцата и на жените и на мъжете.

No comments:

Post a Comment