Wednesday, November 14, 2012

Маркови парфюми

Марковите парфюми са били винаги най-желаната покупка от всеки мъж или жена по-света, няма човек който да не иска да притежава един оригинален, дизайнерски парфюм на световна известна личност и да се асоциира с нещо уникално и трайно. Желанието ни е много обикновено и естествено, а това е така защото искаме да бъдем различни и да ползваме качествени продукти, да сме самите себе си по всяко едно време. Лошото е, че все по-често ставаме измамени от лъжливи дистрибутори, които ни пробутват за оригинали, доста сполучливи ментета, които разпознаваме, едва след като сме ползвали един два пъти. Трябва много да внимаваме когато си купуваме марков парфюм и по никакъв начин не бива да се доверяваме на случайните търговци които ни свалят звезди и всячески се опитват да ни убедят, че един качествен оригинален парфюм, на един от големите личности ще може да струва на половин или дори по-малка цена. Това е невъзможно, няма как малкото флаконче да е оригинално и да струва 20-30 или 40 лева и това всеки го знае отлично.
Важно за всеки един човек е да знае как да си купи парфюм, от къде, как да го избере -ароматът който най-много му подхожда. Преди да си закупим марков парфюм е нужно да сме сто процента сигурни, че това е нашият парфюм, защото в противен случай ще сме дали доста средства за нещо което не ни харесва и няма да ползваме. Факторите от които трябва да се ръководим, когото купуваме марков парфюм са доста, защото това е една наистина важна покупка, което не всеки човек осъзнава. Уникалността на марковите парфюми се корени в технологията по която се правят, а за направата на един уникален и истински парфюм е нужно доста време за да се изберат правилните съставки и точното им количество. Процесът на правене е дълъг и това е от значение и за това колко трайни са те, а марковите парфюми са най-трайните и най- качествените аромати които има на пазара.
Интересното за тези аромати е, че те са много различни, като начало се делят на три вида, дамски, мъжки и уни секс, а след това можем да ги разделим и в други под категории според това какво настроение носят, от игриви, съблазнителни, мелодични, пъстри, дръзки и още много други.
Когато говорим за маркови парфюми няма как да не отбележим едни от най-големите имена в света на ароматите, които са завоювали много добро име в потребителите си, а това именно са нежните ухания на Kenzo, цветните игри на Poo Pidoo, жасминовата революция на Hermessence, силата и свежестта на Disel, чувствената сила на Шанел, Долче и Габана и още редица други.

No comments:

Post a Comment